Leonie Teunissen
  • Vrouw
  • Rotterdam
  • Nederland
  • 50-99
Deel op Facebook
Deze content delen

De contacten van Leonie Teunissen

  • Michaël Kleywegt

Leonie Teunissen's HR berichten

Arbodienst
2 reacties

Hallo HR Collega’sIk ben op zoek naar een nieuwe arbodienst. Onze huidige arbodienst functioneert niet naar tevredenheid, Ik vind ze niet pro-actief genoeg en het adequaat reageren op vragen laat…Lees verder

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door Renée Aben op maandag.

ATV regeling
4 reacties

Binnen onze organisatie kennen wij nog het fenomeen ATV dagen, medewerkers hebben op fulltime basis 12 ATV dagen per jaar., dus 40 uur werken, 38 worden betaald. Nu vind ik zelf de hele ATV regeling…Lees verder

Lees meer HR artikelen over: ATV regeling

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door Leonie Teunissen 22 Maart 2011.

een steeds terugkerende sollicitant
2 reacties

Collega'sKan iemand mij adviseren hoe om te gaan met een sollicitant die op bijna alle vacatures binnen ons bedrijf heeft gesolliciteerd, deze persoon wil met alle geweld bij ons werken, ondanks dat…Lees verder

Lees meer HR artikelen over: sollicitant', 'terugkerende

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door Leonie Teunissen 2 September 2010.

 

De pagina van Leonie Teunissen

Laatste wijziging

Renée Aben heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'Arbodienst'
"Dag Leonie, Ik werk als ZZP' er veel samen met Leuk Personeel. 2 gedreven HR adviseurs hebben zich omringd met specialisten op gebied van verzuim. Meer recent heb ik kennis gemaakt met WIM arbodienst; zij bieden vangent- en maatwerk regelingen…"
Maandag
Anja Lawera heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'Arbodienst'
"Beste Leonie, graag zou ik u onze diensten willen aanbieden. In het verzuimcentrum wordt verzuim benaderd vanuit de deskundigheid van de HR professional. Met andere woorden: er wordt niet alleen met een medische bril gekeken. De mogelijkheden van de…"
11 Juli
HR-bericht van Leonie Teunissen

Arbodienst

Hallo HR Collega’sIk ben op zoek naar een nieuwe arbodienst. Onze huidige arbodienst functioneert niet naar tevredenheid, Ik vind ze niet pro-actief genoeg en het adequaat reageren op vragen laat veel te wensen over.Hebben jullie positieve ervaringen met een arbodienst?Onze organisatie is gevestigd in Rotterdam en we hebben ongeveer 100 medewerkers in dienst.Ik hoor het graag, en dank alvast.Groeten,Leonie TeunissenBekijk meer
26 Juni
Leonie Teunissen heeft gereageerd op Michaël Kleywegt's HR bericht 'Engelstalige vaststellingsovereenkomst'
"Hallo Michael, ik heb er wel een voor je, maar wil het liever rechtstreeks aan je sturen, niet via de site. Ik heb je net een contact verzoek gezonden groeten, Leonie Teunissen Manager HR Rotterdam School of Management, Erasmus University"
11 Augustus 2016
Het HRbase profiel van Leonie Teunissen is gewijzigd
30 Mei 2016
Leonie Teunissen heeft gereageerd op Els Brouwer's HR bericht 'De sollicitatiebrief'
"Ik lees de sollicitatiebrief eigenlijk nooit, ik vind een cv veel interessanter, ik lees de motivatie brief alleen in die gevallen als het cv in het geheel niet aansluit bij de vacature, want ik vraag me dan altijd af waarom iemand solliciteert...…"
30 Mei 2016
Leonie Teunissen heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'ATV regeling'
"Hallo Marina, dank voor al je goede adviezen! ik ga e.e.a. verder onderzoeken, groeten, Leonie"
22 Maart 2011
Marina Lauer heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'ATV regeling'
"Die verplichte ATV dagen kun je wellicht omzetten naar collectieve sluitingsdagen. Je mag daar met instemming van de OR een aantal dagen (ik dacht 2) per jaar voor aanmerken. De andere 10 ATV dagen kun je in geld compenseren of een deel bij het…"
21 Maart 2011
Leonie Teunissen heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'ATV regeling'
"Hallo Marina, Dank voor je antwoord, met betrekking tot het instemmingsproces dit is me bekend, het ligt ook vast in de arbeidscontracten, dus ik weet dat dit instemming behoeft van onze ondernemingsraad. Ik zal de ATV dagen ook daadwerkelijk…"
21 Maart 2011
Marina Lauer heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'ATV regeling'
"Om een goed antwoord te kunnen geven is het belangrijk om te weten wat de grootte is van jullie organisatie (kon ik op jullie site niet terugvinden) of er een OR/PVT is, of er sprake is van een CAO of individuele arbeidsovereenkomsten etc.…"
18 Maart 2011
HR-bericht van Leonie Teunissen

ATV regeling

Binnen onze organisatie kennen wij nog het fenomeen ATV dagen, medewerkers hebben op fulltime basis 12 ATV dagen per jaar., dus 40 uur werken, 38 worden betaald. Nu vind ik zelf de hele ATV regeling een beetje achterhaald en mede ook de nieuwe wetgeving op het gebied van verlofdagen in aankomst, zou ik graag van deze ATV dagen af willen. Heeft iemand ervaring met dit fenomeen?
17 Maart 2011
De profielfoto van Leonie Teunissen is gewijzigd
14 Maart 2011
Leonie Teunissen heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'een steeds terugkerende sollicitant'
"Hallo Marina, Dank voor je reactie, ik heb reeds diverse gesprekken met de kandidaat gehad en steeds uitgelegd waarom deze persoon niet geschikt is, overigens als je solliciteert op hoge management en op lage admin functies, wordt je sollicitatie…"
2 September 2010
Marina Lauer heeft gereageerd op Leonie Teunissen's HR bericht 'een steeds terugkerende sollicitant'
"Hallo Leonie, Heel vervelend en ook wel herkenbaar. Toen ik corporate recruiter was had ik ook zo nu en dan met terugkerende kandidaten te maken. Heeft de kandidaat wel eens een gesprek bij jouw organisatie gehad? Of is de kandidaat steeds op…"
1 September 2010
HR-bericht van Leonie Teunissen

een steeds terugkerende sollicitant

Collega'sKan iemand mij adviseren hoe om te gaan met een sollicitant die op bijna alle vacatures binnen ons bedrijf heeft gesolliciteerd, deze persoon wil met alle geweld bij ons werken, ondanks dat ik reeds een aantal keren heb uitgelegd dat hij/zij dus niet geschikt is en dat de zoveelste sollicitatie gewoon niet serieus genomen wordt. Ik heb deze persoon ook al diverse keren uitgenodigd en het besproken, maar helaas het kwartje valt gewoon niet. Overigens vind ik het wel heel sneu voor…Bekijk meer
1 September 2010
Leonie Teunissen heeft een reactie achtergelaten voor Leonie Teunissen
"SOLLICITANTEN LEZEN DE VACATURE TEKST NIET!! Ik blijf me verbazen over het feit dat sollicitanten een vacture tekst niet lezen. Ik heb recentelijk een vacature geplaatst in het Engels, waarin ook duidelijk aangegeven dat de sollicitatiebrief en cv…"
9 Februari 2010

Profiel informatie

Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
Rotterdam School of Management BV
Webadres bedrijf:
http://www.rsm.nl
Aantal werknemers werkzaam bij bedrijf
50-99
In welke bedrijfstak ben je werkzaam?
Onderwijs en Onderzoek
Functie
HR-directeur
Indien anders, vul hieronder uw functie in:
Director HR
Is dit een leidinggevende functie?
Ja 1-10 personen

Prikbord (1 comment)

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Om 10:46am op 9 februari 2010 zei Leonie Teunissen...
SOLLICITANTEN LEZEN DE VACATURE TEKST NIET!!
Ik blijf me verbazen over het feit dat sollicitanten een vacture tekst niet lezen. Ik heb recentelijk een vacature geplaatst in het Engels, waarin ook duidelijk aangegeven dat de sollicitatiebrief en cv in het Engels moeten, maar wat schetst mijn verbazing 80% van de kandidaten stuurt gewoon een Nederlandse sollicitatiebrief en een Nederlands cv. Het betreft hier overigens een HBO+ functie. Ik heb dit al eerder meegemaakt met andere wervingscampagnes, ik dacht dat het mogelijk te maken had met mijn Nederlandse naam, de sollicitatiebrief moet dus aan mij gericht worden, dus heb ik bij een nieuwe vacature de naam van mijn Engelse collega toegevoegd, maar helaas heeft dit niet mogen baten, wederom komt 80% in het Nederlands. Bovendien wordt ook gevraagd om een motivatie, dat woord is kennelijk bij heel veel sollicitanten uit het woordenboek verdwenen. Enfin op deze manier wordt een extra selectie instument toegepast.