HR event details

Certified Agile Coach

Tijd: december 19, 2019 de hele dag
Locatie: Amsterdam
Website: https://www.imf-online.com/va…
Telefoonnummer: 040 246 02 20
Soort HR event: cursus
Georganiseerd door: IMF
Laatste wijziging: 7 Oktober

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Certified Agile Coach
In deze 12-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach en ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach. Ook is Coaching on the job of een In-company opleiding mogelijk.

Certified Agile Coach – van Agile Professional naar Agile Coach
In deze unieke 12-daagse officiële post-HBO opleiding brengt u de Agile transformatie tot leven. U doorleeft de Agile waarden, principes en praktijk en bent de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding wordt u getraind in de Agile Coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Na deze opleiding wordt u onderdeel van de Agile Coach community waardoor u uzelf kunt blijven ontwikkelen als Agile Coach en als adviseur.

Certified Agile Coach – wat leert u?
Tijdens deze 12-daagse officiële post-HBO opleiding Certified Agile Coach wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke daarvan het dichtst bij u ligt. Uw persoonlijke groeipad wordt zowel binnen het kader van het Agile Coach programma als daarbuiten uitgezet. Vervolgens wordt gekeken naar de Agile context en de dynamieken van coaching interacties. Uw eigen talenten worden in kaart gebracht en in beweging gezet. Uw docenten gaan tevens specifiek in op verschillende coaching interventies. Als laatste wordt het optimale potentieel van de Agile Coach in beeld gebracht. Passende leiderschapsstijlen en dynamieken omtrent coaching worden uitgebreid behandeld.

Certified Agile Coach – post-HBO registeropleidingsdiploma
Na het succesvol afronden van de Certified Agile Coach opleiding ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma en wordt u ingeschreven in het landelijk Register van Deelnemers.

Certified Agile Coach – voor wie?
De Certified Agile Coach opleiding is opgezet voor Agile professionals die de ambitie hebben om zelfstandig Agile Coach te worden. Om de opleiding succesvol te kunnen doorlopen, gaan wij ervan uit dat u minimaal 1 jaar ervaring heeft in de rol van Scrum Master, Product Owner of Agile Coach of dat u praktische werkervaring heeft met de Agile principes.

Certified Agile Coach – aantal deelnemers
Vanwege het interactieve en intensieve karakter van deze Certified Agile Coach opleiding wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

Certified Agile Coach – voertaal
De voertaal tijdens de Certified Agile Coach opleiding is Nederlands. Het studiemateriaal is eveneens in het Nederlands.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Certified Agile Coach" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)