HR event details

De slimme organisatie

Tijd: december 11, 2012 van 1pm tot 4:30pm
Locatie: Seats2meet, Utrecht
Website: http://mgtbk.nl/da3nr
Telefoonnummer: 010-4731397
Soort HR event: middagseminar
Georganiseerd door: ronand jansen
Laatste wijziging: 12 November 2012

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Mensen zijn vaak sneller dan organisaties in het adopteren van digitale technologie. Die technologie stelt ze in staat om meer te weten, sneller te reageren, beter samen te werken, meer en betere ideeën, producten en diensten te bedenken.

Menno Lanting laat zien hoe bedrijven óók slimmer kunnen worden en hun cultuur en organisatie kunnen verbeteren met behulp van de laatste technologie. Met veel praktische tips en de beste praktijkvoorbeelden laat hij zien wat je kunt doen: van virtuele teams en crowdsourcing tot 'serious gaming' en realtime feedback.

Wat kun je zelf morgen al direct aanpakken? Welke langetermijnstrategie is er nodig?

Elke leidinggevende, professional of ondernemer moet zich deze vragen stellen. Lanting geeft antwoord en maakt de toekomst aanschouwelijk en bereikbaar. Het boek De slimme organisatie is het sluitstuk van zijn trilogie over digitalisering, leiderschap en organisatie en verschijnt begin 2013. Tijdens deze middag geeft hij u alvast een unieke preview van dit nieuwe boek.

Dennis Agusi geeft op uitnodiging van Menno Lanting tijdens dit boekevent inzicht op de manier waarop Philips, én hijzelf als vertegenwoordiger van Generatie Y, omgaat met deze thema's.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "De slimme organisatie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)