HR event details

HR Analytics Introductie

Tijd: december 13, 2012 van 12:30pm tot 5pm
Locatie: Amsterdam
Plaats: Amsterdam
Website: http://www.greenshoot-hr.nl/c…
Telefoonnummer: 06-43093218
Soort HR event: masterclass
Georganiseerd door: AnalitiQs en Greenshoot-HR
Laatste wijziging: 21 November 2012

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Op donderdagmiddag 13 december organiseren Greenshoot-HR en AnalitiQs een HR Analytics MasterClass. Eerder dit jaar zijn er meerdere succesvolle MasterClasses georganiseerd in Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Vanwege de grote interesse binnen HR-land in HR Analytics organiseren we het nog een keer, maar dan op een locatie in Amsterdam.

Meten is weten. Al langer vergaren verschillende afdelingen binnen uw organisaties data en verwerken ze deze in hun adviezen en beleid. Nu vraagt men dat ook steeds vaker van HR. HR-Analytics helpt u om als organisatie (profit of non-profit) een scherper inzicht te verkrijgen in de werkelijke staat van uw HR-processen en de relatie tussen de ‘factor mens’ en de verschillende
prestaties binnen uw organisatie.

Door het combineren van benchmarks, datawarehouse) rapportages en analyses, kunt u (onverwachte) patronen herkennen en modellen ontwikkelen die u helpen de juiste beslissingen te nemen. Ook leidt het niet alleen tot verbetering in HR-processen, maar ook in andere bedrijfsprocessen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw recruitmentkosten kunt verminderen, het personeelsverloop kunt verlagen, een salesafdeling kunt verbeteren of uw productielijnen beter kunt bezetten.

Klik hier voor het Programma

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "HR Analytics Introductie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)