HR event details

Opleiding HR Business Partner

Tijd: september 25, 2019 tot januari 23, 2020
Locatie: Hotel Bergse Bossen
Straat: Traaij 299
Plaats: Driebergen
Website: https://bptraining.nl/hr-busi…
Telefoonnummer: 020-3011314
Soort HR event: opleiding
Georganiseerd door: Van den Broek en Partners
Laatste wijziging: 5 Juli 2019

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Wil jij de stap van HR professional naar beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner maken? En wil je leren hoe je de toegevoegde waarde van het HR beleid goed onderbouwt? Deze opleiding brengt jou op het niveau om vanuit HR(M) strategisch bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelen. 

In acht dagen word je opgeleid tot strategisch HR Business Partner. We verdiepen ons in de cruciale strategische HR thema’s en we gaan aan de slag met het professionaliseren van jouw strategische kennis en advies- en gespreksvaardigheden. Na het succesvol afronden van deze strategische HR opleiding op HBO+ niveau ben jij in staat om:

  • De toegevoegde waarde van HR voor de organisatie te vergroten door het HR beleid en de HR portfolio aan te scherpen en aan te laten sluiten bij de organisatiedoelstellingen.
  • In te zien wat de strategische HR thema’s als verandermanagement, nieuwe organisatievormen, strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, performance management en HR Analytics inhouden en hoe je deze effectief in jouw organisatie kunt implementeren.
  • Een stevige gesprekspartner en adviseur met goede analyses en onderbouwingen voor het management/de directie te zijn.

Een strategische HRM opleiding op post-HBO niveau

Kortom, wil jij investeren in jouw employability als HR professional en ben je op zoek naar een strategische HRM opleiding op post-HBO niveau? Dan is de opleiding HR Business Partner, gegeven door ervaren HR experts uit de praktijk, wat voor jou! 

Programma

Module 1 - Vergroot je impact als HR Business Partner: 25 en 26 september 2019

Module 2 - De organisatie toekomstbestendig maken: 29 en 30 oktober 2019

Module 3 - De strategische HR topics: 27 en 28 november 2019

Module 4 - Strategisch adviseren: 22 en 23 januari 2020

Prikbord