HR event details

INVISIBLE LEADERSHIP

Tijd: maart 26, 2018 tot april 24, 2018
Locatie: Conferentiecentrum klooster Samaya Werkhoven
Website: http://www.zencenter.nl/Invis…
Telefoonnummer: 06 29088342
Soort HR event: leiderschapsprogramma
Georganiseerd door: Ben Hoogenboom
Laatste wijziging: 18 November 2017

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Een succesvolle leider of leidinggevende heeft inzicht in de onderstroom van intermenselijke processen en durft zijn intuitie te volgen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Zoals ook een ijsberg grotendeels onder water steekt, zo heeft het niet zichtbare een grote invloed op het succes van leiderschap.

In deze 2x2 daagse leiderschapstraining leer je om bewust te zijn van de energiewerking tussen jou én de ander. Je vergroot je intuïtieve antenne en ervaart hoe jij overkomt bij anderen (medewerkers, teams of klanten). Je leert om non-verbale signalen te herkennen en op een positieve manier in te zetten in jouw professionele leven. Je leert om vanuit een systemisch perspectief te kijken en daarmee overzicht te houden over het grotere geheel. Oosterse en Westerse inzichten dragen bij aan een innerlijke balans tussen jouw binnenwereld en de hectiek van de buitenwereld.

Het 2x2 daagse leiderschapsprogramma 'INVISIBLE LEADERSHIP' is bedoeld voor een nieuwe generatie leiders die op een dieper niveau hun menselijk potentieel willen inzetten in communicatie met hun medewerkers en teams. DATA: 1e blok 26 en 27 maart 2018. 2e blok: 23 en 24 april 2018. Lees meer en meld je aan via: www.zencenter.nl/Invisible-Leadership/
Wil je een brochure ontvangen? Stuur een mail met jouw gegevens naar info@zencenter.nl

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "INVISIBLE LEADERSHIP" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)