Masterclass Social Networks en Recruitment I en II

HR event details

Masterclass Social Networks en Recruitment I en II

Tijd: november 27, 2008 9am
Locatie: eFocus Utrecht
Straat: Kanaalweg 29
Plaats: Utrecht
Website: http://www.krem.nl/MasterClas…
Telefoonnummer: 020-6811500
Soort HR event: Masterclass
Georganiseerd door: Hans Gelok
Laatste wijziging: 5 November 2008

HR event beschrijving

Wegens succes geprongoleerd!

Op 27 november 2008, zullen twee extra masterclasses plaatsvinden bij eFocus te Utrecht. Schrijf u dus snel in want vol=vol!

Open inschrijving: 27 November
Locatie: Bij onze partner eFocus, te Utrecht
Prijs: € 475 per deelnemer inclusief lunch, cursusmateriaal en lidmaatschap CSN Community

Groepsinschrijving: Datum en locatie naar keuze
Groepsgrootte: Maximaal 20 deelnemers
Prijs: Op aanvraag, maatwerk voorbereiding
Recruitment I: Vind de beste kandidaten met social networks

Social networks veranderen de manier waarop kandidaten en bedrijven elkaar vinden. Maakt u daar voor recruitment binnen uw organisatie optimaal gebruik van? Op hoeveel netwerken moet u inzetten? Hoe kunt u effectief en efficiënt medewerkers werven via online netwerken?

Deze Masterclass geeft antwoord op bovenstaande vragen. De meest succesvolle publieke social networks worden besproken en u krijgt praktische tips voor het vinden van de beste kandidaten. Ook wordt een overzicht gegeven van verschillende types corporate abonnementsvormen.
Tijdens deze Masterclass wordt een aantal praktijkvoorbeelden behandeld, en gaat u ook zelf aan de slag met een praktijkoefening.

Geïnteresseerd in de recruitmentmogelijkheden die social networks bieden? Schrijft u zich dan hier in voor deze Masterclass!Recruitment II: Een netwerk van ambassadeurs en vertrouwde referenties

Social networks dragen bij aan het effectief en efficiënt werven van de meest geschikte kandidaten. Maar wát zijn nou de voordelen van rekruteren via een eigen (corporate) social netwerk en hoe zet u een eigen netwerk op?

Tijdens deze Masterclass wordt ingegaan op bovenstaande vragen. Voordelen van een eigen netwerk voor recruitment en het proces dat u moet doorlopen om een eigen netwerk te starten worden behandeld. Bovendien wordt inzicht gegeven in verschillende soorten social network software.
Tijdens deze Masterclass worden best practices en valkuilen besproken. Tot slot gaat u zelf aan de slag met een praktijkoefening.

Geïnteresseerd in het opzetten van een eigen netwerk voor recruitmentdoeleinden? Schrijft u zich dan hier in voor deze Masterclass!


Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met Rick Peters, Salesmanager KREM op telefoonnummer: 020-6811500

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Masterclass Social Networks en Recruitment I en II" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)