Strategische Personeelsplanning

HR event details

Strategische Personeelsplanning

Tijd: mei 26, 2020 de hele dag
Locatie: Utrecht
Plaats: Utrecht
Website: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoonnummer: 040 246 0220
Soort HR event: cursus
Georganiseerd door: IMF
Laatste wijziging: op woensdag

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Strategische Personeelsplanning - wat is het?
Strategische Personeelsplanning is een stuurinstrument om medewerkers, nu en op de lang(e)(re) termijn, effectief te kunnen inzetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. Met Strategische Personeelsplanning kunt u tijdig gerichte maatregelen treffen voor de juiste in-, door- en uitstroom van uw personeel, niet alleen in kwantitatieve maar ook in kwalitatieve zin door een analyse van competenties, mobiliteit, kwaliteit, vaardigheden, talenten en loonkosten te maken. Strategische Personeelsplanning betekent voortdurend en systematisch bijsturen en anticiperen terwijl uw organisatie en de externe omgeving volop in beweging zijn.

Strategische Personeelsplanning - een concreet en toepasbaar model
In de 4-daagse training Strategische Personeelsplanning doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om Strategische Personeelsplanning structureel toe te passen. Tijdens de training wordt een concreet en toepasbaar model voor Strategische Personeelsplanning behandeld. Dit model helpt u met het doorlopen van het hele strategische planningsproces. Vervolgens gaat u aan de slag met cases en praktische oefeningen en geven de trainers een aanzet voor uw eigen Strategische Personeelsplanning.

Strategische Personeelsplanning - resultaat training
Na de training Strategische Personeelsplanning bent u in staat een heldere analyse te maken van de benodigde kwantiteit en kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over Strategische Personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel naar 040 246 02 20.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Strategische Personeelsplanning" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)