Strategy Masterclass Dr. Jay Marino

HR event details

Strategy Masterclass Dr. Jay Marino

Tijd: november 26, 2018 van 2pm tot 9pm
Locatie: Spant! te Bussum
Website: http://www.hrtransformatieond…
Soort HR event: masterclass, inclusief, diner
Georganiseerd door: Nicole Slats
Laatste wijziging: 5 Oktober 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

HR Transformatie onderwijs Strategy Masterclass – 26 november 2018 (Bussum)
Een exclusieve Strategy Masterclass voor schoolbestuurders, toezichthouders, directeuren, HR en schoolleiders, die richting willen geven aan de strategische uitdagingen en transformatie van onderwijs. In gesprek met Dr. Jay Marino over Visie, Besturing en Verbinding in het onderwijs.

Continuous Improvement. Through Teamwork, Collaboration and Shared Leadership.
De huidige transformatie naar een digitale samenleving doen een groot beroep op het verandervermogen van mensen werkzaam in het onderwijs. Deze ontwikkelingen, de complexe dynamiek en de continue veranderende vragen aan het onderwijs, zorgen ervoor dat besturen, directeuren en management HR samen moeten optrekken om medewerkers in het onderwijs te ondersteunen in deze zoektocht. Dat vraagt een nieuw perspectief op onderwijsbeleid en een ondersteunende besturing van organisatie en medewerkers. De HR Transformatie in het onderwijs is dan ook in volle gang, waarbij met name de open dialoog om samen te komen tot een duurzame schoolontwikkeling centraal staat.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Strategy Masterclass Dr. Jay Marino" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)