Beste Collega's,

Ik wil graag in contact komen met een klein bureau of 'independent' consultant (dus niet de Hay's of Berenschotten van deze wereld), die kennis van zaken en ervaring heeft met het opzetten van functiefamilies. Ik zie graag jullie reacties/verwijzingen graag tegemoet.

Hartelijk dank,

Inez Rongen
Hoofd Organisatie & Personeel
De Baak

Aantal keer bekeken: 433

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.

Reacties op dit bericht

Beste Inez,

misschien kunnen wij iets voor je betekenen: HumanCap. HumanCap is het adviesbureau voor vakmanschap ontwikkeling en functiegebouw renovatie. Wij zorgen voor vakmanschap programma’s waar organisatie en medewerker beter van worden. Wij ontwerpen en implementeren functiegebouwen waarin een organisatie zich echt thuis voelt.

Functiegebouw renovatie
Wij helpen onze opdrachtgevers met het renoveren of construeren van hun functiegebouw. Concreet gezegd: wij ordenen, beschrijven en waarderen functies in lijn met wat de organisatie wil bereiken.

Werkwijze
Kennis van zaken, heldere visie, professionaliteit en enthousiasme zijn de bouwstenen die wij aandragen. Wij bieden samenhangende oplossingen gebaseerd op eenduidige visie en aanpak.

Onze overtuiging
Investeren in vakmanschap is pure winst: het talent en de passie van elke individuele medewerker, ingezet op de juiste plek binnen de organisatie, zijn onmisbare bouwstenen voor het succes van uw organisatie. Succes dat zich voor u kan vertalen in lagere kosten, stijgende omzet, hogere kwaliteit en/of een grotere klanttevredenheid.

Zie ook onze website: www.humancap.nl

Ik wil graag eens met je sparren over onze (kleinschallige) dienstverlening.

Vriendelijke groet,

Luuk Buurma

Tornado 6, 3454 RL DE MEERN
06 - 46330087
buurma@humancap.nl
www.humancap.nl
Beste Luuk,

Dank je wel voor je reactie. Ik heb er ondertussen meerdere ontvangen en ga me de komende week verdiepen in de verschillende opties. Ik hoop uiterlijk volgende week vrijdag bij je terug te kunnen komen om te laten weten of we een afspraak kunnen inplannen.

Met vriendelijke groet,

Inez Rongen
Dag Inez,

Ik ben gespecialiseerd in functie- en formatiemanagement. Ik heb een eenmansbureau, maar heb een 10-tal mensen (allen zelfstandig) om mij heen verzameld, waarmee ik in voorkomende gevallen de opdrachten uitvoer. Graag verwijs ik je naar mijn website http://www.rhebes.nl en/of mijn linkedIn-pagina. Je kunt me bereiken op 0653 723 589.
Beste Inez,

Wij zijn een klein bureau met veel deskundigheid op het gebied van functiebeschrijven, waaronder opzetten functiefamilies en functiewaardering. Wij werken ook veel met de referentieaanpak, waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden. Wij zijn er ook voorstander van om de functiebeschrijving zodanig in te richten, dat deze voor meerdere doeleinden geschikt is. Ook beschikken wij over een database met vele voorbeeld functiebeschrijvingen en functiefamilie matrices. Graag willen wij in een persoonlijk gesprek laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website: www.dennekamp.eu of neem telefonisch contact met ons op: 0313 650837.
Hopend iets van u te mogen vernemen.

Met vriendelijke groet,
Wim Dennekamp
Beste Jan,

Dank je wel voor je reactie. Ik heb er ondertussen meerdere ontvangen en ga me de komende week verdiepen in de verschillende opties. Ik hoop uiterlijk volgende week vrijdag bij je terug te kunnen komen om te laten weten of we een afspraak kunnen inplannen.

Met vriendelijke groet,

Inez Rongen
Beste Inez,

Wij werken met Frank van den Heuvel van Phillosophy.
Zie zijn website: http://www.phillosophy.nl/
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met hem.

Groeten,

Martine
Beste Martine,

Hartelijk dank voor je reactie. Ik ga de website van Philosophy bekijken en eventueel contact met ze opnemen.

Met vriendelijke groet,

Inez
Beste Martine,

ik ben adviseur bij Eprom, we zijn specialisten in functiebeschrijven, functiewaarderen en beoordelen. We hebben veel projecten gedaan waarin we functiefamilies hebben gemaakt, o.a. bij Corus, KPN en bij verschillende gemeenten.

De methode die wij gebruiken is het beschrijven van de output van de functie (resultaatgericht; wat moet de functie bereiken en wat betekent de functie voor interne en externe klanten) i.p.v. de activiteiten, om zo tot generieke functiefamilies bestaande uit functiereeksen te komen.

Ik zou je willen uitnodigen eens een kijkje te nemen op onze website, www.eprom.nl, en natuurlijk ben je van harte welkom op ons kantoor in Den Haag!

Vriendelijke groet,

Kitty van Dijk
Beste Kitty,

Dank je wel voor je reactie. Ik ga mij volgende week verdiepen in alle consultants / organisaties die zich hebben gemeld en hoop eind volgende week met 2 contact op te nemen om nader kennis te maken.

Misschien tot spreeks.

Met vriendelijke groet,

Inez
Beste Inez,

Wij hebben twee jaar geleden een heel traject gedaan met behulp van een adviseur van Quintis. Goede ervaringen mee.

Succes!

Groeten
Nicole
Beste Nicole,

Heel hartelijk dank voor je aanbeveling. Ik ga er zeker naar kijken en evt. een afspraak met ze maken.

Met vriendelijke groet,

Inez
Dank je Bastiaan, zal ik zeker doen.

RSS