Ontslagen en niet weten hoe het verder moet? Of heb je het gevoel dat je al te lang op de verkeerde plek zit? Of zou je nu eindelijk wel eens die ene droombaan willen krijgen alleen weet je nog niet hoe?

Adriaan Brouwer’s Praktijk voor Loopbaancoaching begeleid je in het maken van de juiste loopbaankeuzes en het verwezenlijken van je dromen! Als gecertificeerd effortless coach onderzoekt hij samen met jou wat je diepste verlangens, kernkwaliteiten en drijfveren zijn, maar ook wat je tot nu toe belemmerd heeft om dit te realiseren.

Dit alles leidt tot de opstelling van een Persoonlijk Carrière Plan (PCP) waarin we samen vaststellen wat jouw zoekprofiel is en hoe en met welke middelen je je droombaan het beste kunt verwerven. Een scherpe focus is hierbij essentieel; door zijn methodische aanpak wordt dit heel snel helder waardoor je heel doelgericht te werk kunt gaan!

Meer weten? Kijk op mijn zakelijke facebookpagina: https://www.facebook.com/Loopbaancoachingspraktijk en neem contact op voor een vrijblijvende en gratis ontdekkingssessie, waarbij we samen kijken wat ik voor je kan betekenen! bel 06-22003578 of mail naar: moeitelooscoachen@gmail.com

Aantal keer bekeken: 420

Plaats een reactie