Presentatie Privacywetgeving (ook via Skype mogelijk)

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de veranderingen in de Privacywetgeving niet typisch een "ICT-ding". Het is niet iets wat de IT-afdeling moet oppakken, het heeft grote gevolgen voor de gehele organisatie en zeker voor HR.

Sebyde verzorgt zeer regelmatig presentaties over de veranderingen en de gevolgen van de nieuwe privacywetgeving (Wbp en AVG/GDPR). Zoals u zult weten moeten alle bedrijven een aantal zaken op orde hebben in verband met de verplichtingen van en de compliance aan deze nieuwe (strenge) wetgeving. Denk hierbij aan het opzetten van een privacy administratie, het aanpassen van bewerkersovereenkomsten, het in kaart brengen van de risico's en het inregelen van procedures rondom de meldplicht datalekken.

Deze presentatie geven we bij bedrijven aan huis en duurt ongeveer 1-1,5 uur.
We vertellen over de veranderingen in de wetgeving, over de meldplicht datalekken en hoe je de kans op een datalek kunt verkleinen.
Deze presentatie is een eye-opener geweest voor veel mensen die werken met persoonsgegevens en/of verantwoordelijk zijn voor de verwerkingen met persoonsgegevens. De vergoeding die we voor deze (in-house) presentatie vragen is 395 Euro (exl. BTW).

Het is ook mogelijk om de presentatie online te verzorgen. Dit doen we via Skype en is zeer effectief voor bijvoorbeeld 1-2-3 personen die op de hoogte gebracht willen worden over de nieuwste ontwikkelingen. We spreken dan een datum/tijd af en maken dan contact via Skype en doen de presentatie online. Uiteraard is ook hier goede interactie mogelijk en kunnen er vragen gesteld worden. Hiervoor vragen we een vergoeding van 79 Euro (excl. BTW).

Neem voor meer informatie contact op met Sebyde: 085-2733376

Aantal keer bekeken: 174

Bijlagen:

Plaats een reactie