Uitnodiging AVG Lunchbijeenkomst 11 april (Hilversum)

Sebyde organiseert regelmatig interessante lunchbijeenkomsten waarin we een van onze klanten aan het woord laten om hun ervaringen bij de implementatie van de AVG met u te delen.

Sinds 25 mei 2018 worden alle bedrijven in de EU verplicht te voldoen aan de AVG privacywetgeving. Veel bedrijven zijn nu pas begonnen met het opzetten van de privacy administratie, de verschillende registers, de verwerkersovereenkomsten, privacy-verklaringen etc.

Wilt u weten hoe andere bedrijven dit hebben aangepakt?
Bent u verantwoordelijk voor of betrokken bij het project om uw bedrijf te laten voldoen aan de AVG privacywetgeving? Wilt u eens horen hoe andere bedrijven dit project hebben aangepakt? Wat hebben ze gedaan en waar liepen ze tegenaan? Welke maatregelen hebben ze genomen? Welke lessen hebben ze geleerd?

Op 11 april zal de presentatie worden verzorgd door Concern voor Werk. Concern voor Werk voert de sociale werkvoorziening uit voor de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Voor de desbetreffende medewerkers betekent dit soms uitstroom naar regulier werk, detachering op de reguliere arbeidsmarkt of een blijvende plek binnen de beschermde werkomgeving.

De Lunch-bijeenkomst wordt gehouden:
11 april 2019: Vd Valk hotel "De Witte Bergen"te Hilversum/Eemnes

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dat kan!
U kunt zich aanmelden via onze website: https://www.sebyde.nl/AVG-in-de-praktijk/

Aantal keer bekeken: 140

Plaats een reactie