De 5 populairste HR boeken over HRM van dit moment uit de HRBase boekenwinkel zijn:

1.) Strategisch HRM in de publieke sector (e-book)
2.) e-HRM
3.) Adviseren over motiveren voor de HRM-professional
4.) Excellent HRM
5.) Q&A e-hrm

Hieronder vind je een korte omschrijving van elk van de boeken.
Of ga naar onze boekenwinkel en bekijk alle boeken.


Strategisch HRM in de publieke sector (e-book)

Bram Steijn en Sandra Groeneveld
Waardering: 0 (0 stemmen)

Prijs: €38.20
eBook
Taal: NLOndanks de grote belangstelling voor Human Resource Management (HRM) bestaan er nauwelijks boeken in het Nederlands taalgebied die specifiek aandacht besteden aan HRM in een publieke context. Dit boek voorziet vanuit een strategische invalshoek in deze lacune.

e-HRM

Nu wordt personeelsmanagement eindelijk leuk
Rob van den Berg
Waardering: 0 (0 stemmen)

Prijs: €24.95
Paperback
Taal: NLe-HRM is het gebruik van digitale toepassingen bij personeelsmanagement. Dankzij deze toepassingen is het mogelijk om steeds beter in te spelen op de eisen van de hedendaagse medewerkers en organisaties. En nog belangrijker: op de eisen van de medewerkers en organisaties van de (naaste) toekomst. Dit boek is een introductie in de mogelijkheden en kansen die e-HRM biedt. Het staat vol met voorbeelden hoe digitale HR toepassingen in de praktijk functioneren.

Adviseren over motiveren voor de HRM-professional

Herman Beuker
Waardering: 0 (0 stemmen)

Prijs: €33.50
Paperback
Taal: NL


Het onderzoek wat Herman Beuker vanaf 1994 heeft gehouden naar wat mensen motiveert en demotiveert leidde tot de ontdekking van de verborgen motivatiekenmerken. Dit zijn de individuele behoeften die ieder mens heeft. De sleutel voor verbetering van motivatie blijkt communicatie te zijn. Motivatie en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Communicatie blijkt de belangrijkste schakel te zijn in motivatie en demotivatie. Deze invalshoek geeft de HRM-professional de mogelijkheid om met deze nieuwe kennis te kijken naar leidinggevenden, medewerkers, teams en de organisatie en daar gericht over te adviseren.

Excellent HRM

De beste P&O-praktijk in kaart gebracht
Coen Baren
Waardering: 0 (0 stemmen)

Prijs: €13.30
Paperback
Taal: NL'Excellent HRM' verrijkt niet alleen het inzicht van de professionele P&O-er. Het laat allen die met personeelszaken in aanraking komen zien welke wisselwerking er is tussen mens en organisatie en op welke wijze deze wisselwerking kan worden bevorderd.

Q&A e-hrm

De beste P&O-praktijk in kaart gebracht
Matthijs Bos
Waardering: 0 (0 stemmen)

Prijs: €9.95
Paperback
Taal: NL


Managementboek levert in de reeks Q&A ruim 80 onderwerpen in vraag & antwoordvorm als pdf download en bijvoorbeeld geschikt om als e-book te lezen.
De toepassing van internettechnologie heeft het werk van de HR manager drastisch veranderd. Met de juiste software zijn processen rond werving & selectie, competentiemanagement, arbeidsvoorwaarden, e-learning, verzuimmanagement etc. sterk vereenvoudigd. Bij de grotere bedrijven hebben dan ook nog eens shared sercice centers hun intrede gedaan. In 264 vragen en antwoorden leert u over de hoed en de rand. De onderwerpen worden regelmatig geactualiseerd, zolang deze actualiseringen plaatsvinden, kunt u deze kostenloos downloaden.

Aantal keer bekeken: 403

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.