olga 't jong
  • Vrouw
  • tilburg
  • Nederland
  • 500+
Deze content delen
  • HRbase Experts
  • HR Berichten
  • HR events

De contacten van Olga 't jong

  • Geert Haentjens
 

De pagina van olga 't jong

Profiel informatie

Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
alliance healthcare
Aantal werknemers werkzaam bij bedrijf
500+
In welke bedrijfstak ben je werkzaam?
Handel
Functie
HR Manager/Hoofd P&O
Is dit een leidinggevende functie?
Ja

Prikbord (1 comment)

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Om 5:05pm op 30 december 2009 zei Geert Haentjens...

Beste Olga,

Bij HRbase kom je niet toevallig. Wellicht ben je op zoek naar baanbrekende inzichten en bruikbare tips op het vlak van HRM.
Schrijf je daarom in voor mijn gratis nieuwsbrief Performance Management. Voor professionele tips, advies en ervaringen wat betreft het opzetten en revitaliseren van de functionerings- en beoordelingsgesprekkencyclus.

Bekijk je het archief met de vorige 28 nieuwsbrieven? Zien is immers geloven! Je zal merken dat ze een schat aan praktische en vernieuwende informatie bevatten. We integreren Performance Management met wat u van leidinggevenden verwacht: hun medewerkers (en daardoor de organisatie) succesvol maken.

Wie ben ik?
Zelf heb ik 25 jaar ervaring als HRM-er: zowel bedrijfsintern (Fortis, Alcatel, Monsanto, Toyota, Roche) als extern (o.a. KLM, Fortis, GWK Travelex, ECORYS, Gemeente Vlissingen, Jacobs, Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid en Organisatieontwikkeling, Schouten & Nelissen, Bakker Hillegom,…). We hebben ervaring in bijna alle sectoren.
Mijn adviezen, trainingen en coaching van HRM-ers, leidinggevenden en medewerkers maken van functionerings- en beoordelingsgesprekken efficiënte instrumenten voor betere prestaties en ontwikkeling. We werken in het Nederlands, Engels en Frans.

Wil je ook mijn praktijkgerichte nieuwsbrief ontvangen? Doe zoals tal van vakgenoten en schrijf je vandaag nog in op www.e-gha.com/NL/nieuwsbrief.

Ik dank je alvast voor je reactie en wens je veel inspirerend leesplezier!

Geert Haentjens