Klik hier om de podcast te beluisteren of  klik hier voor onze Spotify stream

"You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.” Bij People Power geloven in deze gevleugelde uitspraak van prof. Gary Hamel, waarin hij de toekomstbestendigheid van organisaties verbindt aan de mate waarin een organisatie in staat is om het beste in mensen naar boven te halen. HR heeft een sleutelrol in het ontwikkelen van deze kwaliteiten.

In onze reeks “HR creates People Power”, gaan we met HR verantwoordelijken in gesprek over de kracht van mensen in organisaties. Wat is hun visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pakken zij het aan in hun organisatie? Hoe laten zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Na Cindy Meervis van Royal Haskoning, Jurgen Wasser van CapGemini, Joanne Zwueste van Eneco, Michiel Kahmann van UMCG en in de vorige aflevering Irene van den Broek van TNO. Vandaag is Bert Roelofs te gast. Bert is HR directeur bij Gelre Ziekenhuizen.

Prof. Rick van Baaren verzorgt zijn maandelijkse column, Rick's routine. Wil je nou meer van Rick's routine? Klik dan hier. Of wil je een overzicht van al onze columnisten en hun columns, die vind je hier.

Meer afleveringen in de reeks HR creates People Power luisteren? Klik hier. Of wil je een overzicht van al onze reeksen en afleveringen, dat vind je hier.

Aantal keer bekeken: 105

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland