Protime voor vierde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work

Waddinxveen, 27 maart 2019Protime Nederland, specialist in workforce management oplossingen, mag zich voor het vijfde jaar op rij Great Place to Work® noemen. Het bedrijf prijkt weer in de top tien binnen de categorie ‘Small & Young Workplaces’. Protime bevindt zich hiermee tussen de organisaties die zich typeren door een aantal aspecten die belangrijk zijn voor goed werkgeverschap. Deze aspecten zijn vertrouwen, plezier en trots in de organisatie. In hoeverre deze aspecten aanwezig zijn binnen een bedrijf wordt getoetst aan de hand van de Trust Index© en Culture Audit©. Deze meten respectievelijk het werkgeversbeleid en de mening van medewerkers. Protime België kwam dit jaar voor de zevende keer op rij terug in de Belgische Great Place To Work-ranglijst. Door deze internationale erkenning is Protime vorig jaar tevens uitgeroepen tot Great Place To Work Europe.

Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Een bedrijfscultuur is niet iets dat je ontwikkelt in een jaar tijd. Daar is jaren van toewijding voor nodig. Medewerkers moeten het doorleven. De cultuur staat bij ons bedrijf dan ook al jaren hoog op de prioriteitenlijst en zal hier ook altijd blijven staan. De reden dat het zoveel aandacht krijgt komt mede omdat het een strategisch bedrijfsdoel is. De bedrijfscultuur en het uitdragen daarvan is continu in ontwikkeling. Iedere medewerker mag erover meedenken en eraan bijdragen. Zo zorgen we er samen voor dat Protime een Great Place To Work is en blijft!”

Trots
De cultuur is zo belangrijk voor het bedrijf dat Protime CEO Peter s’Jongers er een boek over schreef: ‘Trots’. Hierin beschrijft hij wat bedrijfscultuur betekent voor de organisatie, en waarom het ook bij andere bedrijven meer aandacht verdient.

Meer informatie over Protime als Great Workplace vind je hier: www.greatplacetowork.nl/workplace/item/2068/Protime

Aantal keer bekeken: 82

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland