Week van de werkstress: verhoog je eigen veerkracht en je energiebronnen

Deze week staat de werkstress centraal. TNO heeft een onderzoek gepubliceerd over Werkstress en die bevat best heftige cijfers.

In Nederland ervaren 1,3 miljoen werknemers klachten van een burn-out. Verzuimkosten door werkstress bedragen 2,8 miljard. Het gaat vooral om 25 tot 34 jarigen, de millennials. Het wordt ook veel 'technostress' ervaren. 


Luister naar mijn podcast over Werkstress en werkgeluk en volg mijn praktische tips op om vandaag echt te beginnen met een digitale detox!!
PS Als bedrijf, team of afdeling kan je uiteraard ook duidelijke afspraken maken over bereikbaarheid. Een voorbeeld is om op dinsdag tussen 10 en 12 uur alle mobiele telefoons op stil te zetten en vrijdag een afspraakvrije dag laten zijn. Het zijn simpele tips met een enorm effect. Probeer het een paar weken en kijk naar het effect. Betrek je medewerkers hier ook bij.

Simply Happy at Work is dé expert op het gebied van Werkgeluk. De missie van Simply Happy at Work is "Nederland is één werkgelukvloer voor iedereen in 2022".

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over werkgeluk en wat het voor jouw bedrijf, afdeling of team kan doen? Mail dan naar info@simplyhappyatwork.nl of ga naar de website van Simply happy at work.


Op de oneven zaterdagen geeft Martine Behrens de workshop "Creëer je eigen Werkgeluk" bij de Bewustzijn School in Amsterdam. De eerstvolgende les is zaterdag 23 november a.s. van 9.30 tot 11 uur. Meld je hier aan en reserveer jouw eigen plek.

Aantal keer bekeken: 36

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland