Hiske Huiting
  • Man
  • Baak
  • Nederland
  • freelance
Deel op Facebook
Deze content delen

De contacten van Hiske Huiting

  • Richard Seijger

Hiske Huiting's HR berichten

Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning
4 reacties

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door Hiske Huiting 21 November 2017.

Poolse vakantiemedewerkers in Nederland
1 reactie

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door maarten 24 Juni 2015.

maximale verblijfsduur personeel als middel voor flexibiliteit
3 reacties

Eerste bericht geplaatst op . Laatste reactie door Hiske Huiting 10 Maart 2014.

 

De pagina van Hiske Huiting

Laatste wijziging

Hiske Huiting heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning'
"Dag Mark, MSP/RPO en VMS zijn voor mij onbekende kreten. En na het te hebben onderzocht mis ik de logische link met mijn vraag. Maar vriendelijk bedankt voor je aanbod. De onderzoeken zelf zien er interessant uit. Hiske"
21 November 2017
Hiske Huiting heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning'
"Dankje Anja, ik ga een belletje doen."
21 November 2017
Anja de Kleijn heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning'
"Dag Hiske, afgelopen week heb ik een zeer interessante lezing gevolgd aan Nyenrode van dr. Gerard Evers over Strategische Workforce/Personeel Planning. Dhr. Evers is directeur van EuroHRM en heeft ruime ervaring in SPP bij grote internationale…"
20 November 2017
Mark Bassie heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning'
"Miscchien kan ik je helpen? Kijk eens op naar www.flex-beheer.nl naar onze onderzoeken naar MSP/RPO/VMS. Groet Mark Bassie"
16 November 2017
HR-bericht van Hiske Huiting

Advies gezocht voor Strategic Workforce Planning

Hallo,Wie kent een goede adviseur op het gebied van Strategic Workforce Planning? Geen theoreticus maar iemand die meerdere malen SWP heeft geimplementeerd in organisaties, bij voorkeur internationaal en bij grotere organisaties. Iemand die ons kan helpen te kiezen uit verschillende modellen en mogelijkheden.Ik ben niet op zoek naar een softwareleverancier. Dat komt later wel.Bedankt, Hiske Huiting, Kramp groepBekijk meer
16 November 2017
maarten heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'Poolse vakantiemedewerkers in Nederland'
"Beste Hiske, Het zijn mensen met een EU/EER paspoort, dus zo lang zij een geldig ID/PP hebben dan mogen zij in Nederland werken. Belangrijk is dat er ook een BSN wordt aangevraagd. Daarnaast een loonbelastingverklaring. Ik kan uit je bericht niet…"
24 Juni 2015
HR-bericht van Hiske Huiting

Poolse vakantiemedewerkers in Nederland

Beste allemaal,Ik heb vanuit de organisatie waar ik werk de opdracht gekregen om de indiensttreding van Poolse vakantiekrachten te regelen. Het gaat om kinderen van medewerkers uit onze Poolse vestiging, die voor 1-3 maanden vakantiewerk komen doen in onze Nederlandse vestiging.Waar moet ik tijdens deze indienstprocedure rekening mee houden? Moeten zij ergens aangemeld worden? En welke zaken zijn verder van belang om te weten?Graag jullie reactie, alvast bedankt!Bekijk meer
18 Juni 2015
Hiske Huiting heeft gereageerd op Hélène Koper's HR bericht 'Leiden social media op werkvloer af?'
"Als het minimaal 12 minuten duurt om je goed te concentreren en er elke 10 minuten een interrupt komt, gaat het in ieder geval ten koste van je concentratie.Maar mensen zijn verschillend. De ene gaat daar moeiteloos mee om terwijl anderen zich laten…"
8 September 2014
Hiske Huiting heeft gereageerd op Marjon Bohres HR nieuwsitem Authenticiteit: wees maar gewoon jezelf
"Mooie blog Marjon. En het klopt: authentiek zijn is aan te leren. Je schrijft dat sommigen de hele dag bewust authentiek zijn. Klopt dat? Als je er mee bezig bent, ben je het dus nog niet. Is authenticiteit niet een ZIJN-status i.p.v. een…"
8 Juli 2014
Hiske Huiting heeft gereageerd op Rob van Loenen's HR bericht 'HR krijgt steeds meer een sturende rol bij ontwikkeling organisatie'
"Goed artikel Rob. Ik geloof zeker dat deze ruimte er is bij sommige organisaties. Het vergt echter wel een andere manier van denken. Van mens naar rendement en van individu naar organisatie. Ook het denken in processen past bij de enen HRM'er…"
3 April 2014
Hiske Huiting heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'maximale verblijfsduur personeel als middel voor flexibiliteit'
"Dag Michiel, Klinkt interessant dus als je het essay kunt vinden, lees ik het graag. Weet je of Shell het alleen in beleid heeft staan of daadwerkelijk uitvoert? Alvast bedankt, Hiske"
10 Maart 2014
Hiske Huiting heeft gereageerd op E. van Poppel's HR bericht 'Advies inrichting outplacement'
"Dag Evinne, Ik heb goede ervaringen met Van Ede & Partners als outplacement bureau. Met name hun stuk van inzicht geven en doelen stellen is bijzonder sterk. Daarnaast hebben ze een goed netwerk dat de kans op vervolgwerk groter maakt. Mijn…"
28 Februari 2014
Michiel Duyfjes heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'maximale verblijfsduur personeel als middel voor flexibiliteit'
"Beste Hiske, In dit verband wordt Shell vaak als voorbeeld genoemd. Dus daar zou je kunnen informeren. Het Internationaal Atoomagentschap in Wenen heeft het echt in de contracten geformaliseerd deze duren maximaal 7 jaar. Daarna is het de bedoeling…"
25 Februari 2014
Anthony Brillenburg Wurth heeft gereageerd op Hiske Huiting's HR bericht 'maximale verblijfsduur personeel als middel voor flexibiliteit'
"Goed om dit aspect eens te benoemen. Iedereen een vast contract voor 'bepaalde' tijd. Een aantal maanden vóór het afloopt verplicht werkgever zich een indicatie over ja/nee verlenging. Bij 'nee', kan werknemer dan…"
22 Februari 2014
Hiske Huiting heeft gereageerd op Cora van Rossum's HR bericht 'Dienend leiderschap (12): Stuwkracht en radar'
"Mooie blog met veel hele waarheden Cora. Er is ook een andere kant: een gedachte dat dienend leiderschap voorbij is. Lees deze column voor die andere kant. Hiske Huiting"
17 Februari 2014
HR-bericht van Hiske Huiting

maximale verblijfsduur personeel als middel voor flexibiliteit

Lang hebben we de uitspraak "Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal" als HRM gekoesterd. Onlangs hoorde ik de uitspraak: "Aanpassingsvermogen is het nieuwe kapitaal". En hiermee werd bedoeld dat, als je als bedrijf wilt overleven in de huidige tijd, je voldoende flexibiliteit en aanpassingsvermogen moet hebben. De evolutietheorie van Darwin is vandaag de dag weer actueel.Maar hoe doe je dat als bedrijf? Hoe wordt je flexibel, hoe vergroot je je aanpassingsvermogen? En dan blijkt al snel…Bekijk meer
17 Februari 2014

Profiel informatie

Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
Hiske Huiting
Webadres bedrijf:
http://www.hiskehuiting.nl
Aantal werknemers werkzaam bij bedrijf
freelance
In welke bedrijfstak ben je werkzaam?
Overige bedrijfstakken
Functie
HR Manager/Hoofd P&O
Indien anders, vul hieronder uw functie in:
interim manager & management ondersteuner
Is dit een leidinggevende functie?
Ja 1-10 personen

Prikbord

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

  • Nog geen reacties